Populaire fotoapplicatie SplashPhoto voor iPhone gelanceerd

Alweer maakt een bekende mobiele applicatie de sprong naar de iPhone. SplashPhoto is een populaire fotoapplicatie op andere mobiele platformen (Windows Mobile, Nokia S60, BlackBerry, Palm) en is nu ook in de App Store te krijgen. Met SplashPhoto kun je gratis synchroniseren met SplashPhoto Desktop, een fotomanager voor Windows en Mac. Je kunt de foto’s […]

Asplashphoto desktoplweer maakt een bekende mobiele applicatie de sprong naar de iPhone. SplashPhoto is een populaire fotoapplicatie op andere mobiele platformen (Windows Mobile, Nokia S60, BlackBerry, Palm) en is nu ook in de App Store te krijgen. Met SplashPhoto kun je gratis synchroniseren met SplashPhoto Desktop, een fotomanager voor Windows en Mac.


Je kunt de foto’s organiseren in albums, titels en notities toevoegen en op de iPhone foto’s verplaatsen naar andere albums. Bij de standaard meegeleverde applicatie Foto’s kan dat niet. Vanuit de applicatie kun je uploaden naar en downloaden van Flickr en Picasa. Ook kun je automatisch je foto’s geotaggen zodat je ze op een kaart in Flickr of Picasa kunt bekijken.

De database van SplashPhoto staat helemaal los van de ingebouwde foto-applicatie, maar het is wel mogelijk om foto’s uit de fotorol toe te voegen aan SplashPhoto. De desktopsoftware is gratis verkrijgbaar, voor de iPhone-versie moet je €3,99 betalen. Je kunt de iPhone-applicatie voorzien van een wachtwoord om ongewenste blikken te voorkomen. Ook kun je per foto instellen dat een wachtwoord is vereist.

Installeren: SplashPhoto Desktop (gratis), SplashPhoto voor iPhone (€3,99)

splashphoto

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 maart 2009 om 13:33
Categorie
Apps

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.