MaCO iPhone kabel

MaCO: hang je iPhone-kabels op met magneten

De MaCO is een simpel maar handig hulpmiddel: deze magneetjes zorgen ervoor dat je iPhone-kabel niet meer van je nachtkast valt.

MaCO iPhone kabelWe kennen het allemaal wel: je bent klaar met het opladen van je iPhone, waarna de zojuist losgetrokken Lightning-kabel achter het nachtkastje valt. De iPhone is immers het enige dat de kabel op zijn plek houdt. Er zijn een paar accessoires die dit probleem hopen op te lossen, en de MaCO lijkt één van de handigste oplossingen tot nu toe. Dit kleine bandje heeft namelijk twee magneten, waardoor je hem met iPhone-kabel en al aan een metalen oppervlak pint.

De MaCO hangt je iPhone aan bijvoorbeeld een metalen lamp op je nachtkastje. Heeft de oplaadplek van je iPhone niks waar de magneet zich aan kan bevestigen? Dan is het ook mogelijk om een bijbehorend, magnetisch platform te bestellen.

Uiteraard hoef je de MaCO niet alleen te gebruiken om je iPhone-kabel op zijn plek te houden. Het accessoire leent zich volgens de makers namelijk ook voor het oprollen van bijvoorbeeld je iPhone-oordoppen. De MaCO houdt de kabels dan goed bij elkaar, zonder dat je een te strak elastiek gebruikt of een knoop hoeft te leggen in de kabel.

Je kunt de MaCO bestellen door op Kickstarter 10 Australische dollar (7 euro) te doneren, plus 5 dollar (€3,50) verzendkosten. Dan krijg je drie magnetische kabelhouders toegestuurd. Wil je ook het platform om de kabel vast te houden? Dan kun je 29 dollar (20 euro) plus 15 dollar (10 euro) verzendkosten doneren. Ook dan krijg je drie MaCO-kabelhouders.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2014, 10:50
Categorie Accessoires
Onderwerpen kabel, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.