MacFan wordt iPhone-vriendelijk

MacFan heeft de website iPhone-vriendelijke gemaakt. Alle nieuwsberichten zijn, voorzien van een kleine illustratie, via de iPhone te lezen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

MacFan 78MacFan was natuurlijk altijd al iPhone-vriendelijk, maar de nieuwe mobiele website (i.macfan.nl) zorgt ervoor dat je de site ook op je iPhone kunt bekijken. De iPhone-webpagina van MacFan bevat hetzelfde nieuws als de gewone website, maar zonder overbodige opmaak. Nieuwsberichten zijn voorzien van een kleinere illustratie dan normaal. Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de iPhone-versie is Alfred Konijnenberg en Eric Hammink heeft ervoor gezorgd dat er een passende webclip-icoon bij werd gemaakt.

MacFan is het enige Mac-tijdschrift in Nederland en we hebben aan MacFan veel aan te danken. Alfred (destijds de hoofdredacteur van MacFan) zorgde ervoor dat onze RSS-feed al in een pril stadium op de website werd opgenomen, waardoor we anderhalf jaar geleden onder Mac-gebruikers alvast wat bekendheid kregen. We hebben onlangs ook ons eerste artikel voor MacFan geschreven, over het kopen van de iPhone 3G in het buitenland. Dus mocht je daarin geïnteresseerd zijn: ren dan nu naar de winkel (of wacht totdat het blad niet meer verkrijgbaar is, want dan zullen we een bijgewerkte versie op iPhoneclub publiceren).

Via: MacFan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 2 november 2009, 1:29
Categorie Apps
Onderwerpen iPhoneclub, mobiel bankieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.