Maak van je iPhone een iMac, Macintosh of oude iPod

De iPhone-cases van Schreer Delights zorgen ervoor dat je iPhone er uit ziet als een oude iMac, iPod, Macintosh of G4 Graphite. Het design is diep in de case geprint, waardoor hij niet snel zou moeten slijten.

Macintosh iPhoneDe iPhone-cases van Schreer Delights beantwoorden een vraag die je misschien niet vaak hebt gehoord: hoe zou de iPhone eruit hebben gezien als hij veel eerder op de markt was gekomen? Door het ontwerp van eerdere Apple-producten te gebruiken, lijkt de iPhone in de case op een oude iMac of een iPod met een zwart-wit scherm.

Schreer Delights heeft vier cases die gebaseerd zijn op Apple-producten. Deze lijken op de iMac, de Graphite G4, de iPod en natuurlijk de oude, grijze Macintosh. Een aantal andere productcases zijn niet gebaseerd op de iPhone, maar verwerken het logo van Apple wel op slimme wijze in het ontwerp: zo heeft een Tic Tac-case het Apple-icoon als productlogo.

Het ontwerp van de case zit diep in het plastic geprint, waardoor deze volgens de ontwerper niet snel van je iPhone zal slijten. Je kunt de cases bestellen via de website van Schreer Delights voor $44,95 per stuk. Bestel je vanuit Nederland of België, dan komt hier 10 dollar aan verzendkosten bovenop.

iMac iPhone

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 9 februari 2012, 9:15
Categorie Accessoires
Onderwerp hoesje

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.