Smule’s Sing! Karaoke voor iPhone laat je zingen in een operazaal

Sing! Karaoke van Smule heeft een update gekregen met nieuwe stemeffecten, audiogolven en designaanpassingen voor iOS 7.

Sing-Karaoke-for-iPhoneSmule heeft de karaoke-app Sing! Karaoke een nieuw uiterlijk gegeven. De maker van muziekapps liet zich inspireren door iOS 7 en komt nu op de proppen met een aangepast uiterlijk met veel transparantie. Maar dat niet alleen: er zitten ook verbeteringen in de app, zoals nieuwe stemeffecten die ervoor zorgen dat het klinkt alsof je in een operazaal, in de Taj Mahal of onder de douche staat te zingen. Deze functie maakt gebruik van de processorkracht van de iPhone 5s, dus je hebt er wel Apple’s nieuwste paradepaardje voor nodig. Sing! Karaoke heeft ook betere navigatie via de zijbalk: profiel, berichten, uitnodigingen en andere functies zijn nu supersnel bereikbaar met één klik.


Het browsen in de app is ook verbeterd dankzij nieuwe categorieën, waarmee je sneller een geschikte artiest ontdekt. De app laat voortaan de audiogolven zien tijdens het zingen. Sing! Karaoke bevat meer dan 700 muzieknummers, maar de meeste zijn alleen af te spelen na een in-app aankoop. De prijzen variëren van €0,89 tot €6,99 en meer. Ook heb je minimaal iOS 6 nodig om de app te kunnen gebruiken.

Downloaden: Sing! Karaoke (gratis, universeel, iOS 6.0+)

sing karaoke ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 21 september 2013, 21:30
Categorie Muziek
Onderwerpen karaoke, smule
0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.