Lrn-icon

Lrn: JavaScript leren op je iPhone wanneer het jou uitkomt

Heb je jezelf al jaren voorgenomen om JavaScript onder de knie te krijgen, maar kom je er maar niet aan toe? Misschien dat Lrn je dankzij de toegankelijke manier van lesgeven over de streep trekt.

Lrn-icon
De drang om met je neus in de studieboeken te duiken is vaak net zo snel weer verdwenen als hij gekomen is, dus zou het handig zijn als je een programmeercursus altijd op zak hebt, die ook nog eens offline beschikbaar is. Drie keer raden aan welke voorwaarden Lrn voldoet.

Lrn plaatst zichzelf in de markt als een JavaScript-cursus die je kunt raadplegen ‘als het jou uitkomt’. De cursus is opgedeeld in zeven categorieēn, die verder onderverdeeld zijn in kortere hoofdstukken. De eerste Basis-categorie is helemaal gratis en de rest is per stuk te ontgrendelen voor €0,99 per stuk of €2,99 voor het volledige lesaanbod.

Lrn-Screen Lrn-screenshot

Toegankelijke toon

Dankzij de luchtige toon waarop Lrn je stap voor stap de fijne kneepjes van JavaScript leert, voelt het niet alsof je verplicht naar een betweterige docent zit te luisteren. Door bovendien iedere les af te sluiten met praktische oefeningen kun je direct zien of je het begrepen hebt. Voordat je een volledige categorie afsluit worden verschillende vragen aan je voorgelegd als laatste test.

Omdat de cursus lokaal opgeslagen staat op je iDevice, en de meeste lessen heel kort zijn, kun je ieder loos moment benutten om snel wat nieuws te leren. Daardoor is de drempel om Lrn op te starten ook laag: even een lesje met een opdracht doen klinkt een stuk aanlokkelijker dan een taai langdradig hoofdstuk doornemen.

Lees ook: Heb je na deze Javascript-cursus de smaak te pakken? Ga dan verder met deze Swift-cursus

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 juli 2015, 21:00
Categorie Apps
Onderwerpen cursus, javascript

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.