Photojojo-cursus leert je professioneel fotograferen met je iPhone

Photojojo, bekend als winkel van foto-accessoires, start met een online cursus Phoneography. Hij bestaat uit 8 lessen, verspreid over drie weken.

Photojojo UniversityiPhoneography, wordt het wel eens genoemd: foto’s maken met je iPhone. Op zich kan iedereen het, maar toch zijn er flink wat boeken geschreven en blogs gemaakt vol tips om zoveel mogelijk uit je iPhone als camera te halen. Photojojo, bekend als leverancier van foto-accessoires (waaronder een aantal bizarre voor je iPhone) introduceert een heuse cursus onder de noemer Photojojo University.

Voor 5 dollar kun je je inschrijven voor Phoneography 101 en als je de online cursus afrondt, krijg je dat geld weer terug als giftcard voor de webwinkel. Je krijgt toegang tot acht korte lessen (in het Engels), verdeeld over vier weken. Thema’s die aan bod komen zijn: de basics, composities, belichting, experimenteren, creatieve effecten, tools, bewerken en delen.

Voor de doorgewinterde fotografen, die al gebruik maken van apps als Camera+ en Hipstamatic, alle trucjes al kennen en ook met bijvoorbeeld een spiegelreflexcamera werken, zal er weinig te leren zijn. Toch zijn er genoeg mensen die eigenlijk niet veel verder komen dan gewoon snel een plaatje schieten met hun iPhone en het toepassen van een filtertje in Instagram. Voor die mensen kan de cursus erg interessant zijn.

Meer informatie: Photojojo University

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 februari 2013, 13:49
Categorie Apps
Onderwerpen cursus, fotografie

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.