Logitech neemt makers TidyTilt iPhone-hoesje over

Logitech heeft de maker van de TidyTilt iPhone-hoes en de JustMount iPhone-houder overgenomen. Ze worden door Logitech opnieuw uitgebracht.

TidyTilt 2Logitech heeft TT Design Labs overgenomen, de maker van onder andere het iPhone-hoesje TidyTilt. Dit heeft Logitech vandaag bekendgemaakt. Twee van de accessoires gemaakt door TT Design Labs zullen onder Logitech opnieuw op de markt worden gebracht: naast de Logitech TidyTilt kun je binnenkort ook de Logitech JustMount kopen, een magnetische muurhouder voor je iPhone. Dat zal er vermoedelijk toe leiden dat de JustMount en TidyTilt binnenkort ook in meer Nederlandse winkels liggen: Logitech-producten worden immers wereldwijd in vrij veel winkels verkocht.

De TidyTilt is een iPhone-hoes met een speciale flap voor over het scherm, die je net als Apple’s Smart Cover voor de iPad kunt oprollen. Hierdoor is het mogelijk om de iPhone rechtop te zetten. De TidyTilt is daarnaast magnetisch, waardoor je de iPhone ook aan bijvoorbeeld je koelkast kunt hangen.

Logitech JustMountDe twee oprichters van TT Design Labs zullen ook gaan werken voor Logitech, om daar nieuwe iPhone-accessoires te ontwikkelen. De TidyTilt en JustMount haalden geld op via Kickstarter, waarna beide producten op de markt verschenen. Dat maakt de overname door Logitech ook interessant: de accessoiremaker lijkt geïnteresseerd in het overnemen van succesvolle crowdfundprojecten. Dat terwijl er op Kickstarter en Indiegogo steeds meer iOS-accessoires opduiken.

Logitech gaat de TidyTilt verkopen voor $34,95. De JustMount zal $24,95 kosten.

Logitech TidyTilt

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 juni 2013, 10:46
Categorie Accessoires
Onderwerp logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.