Logitech-K780-Multi-Device-Wireless-Keyboard - zij-aanzicht alle apparaten

Logitech K780 toetsenbord laat je snel wisselen tussen Mac, iPhone en iPad

Met het nieuwe draadloze K780 toetsenbord van Logitech kun je snel wisselen tussen je favoriete apparaten. Zo kunnen bijvoorbeeld je Mac, iPhone en iPad tegelijkertijd verbonden zijn.

Met het nieuwe draadloze K780 toetsenbord van Logitech kun je snel wisselen tussen je favoriete apparaten. Het toetsenbord is te verbinden met 3 apparaten tegelijkertijd en laat je met knoppen op het toetsenbord wisselen tussen bijvoorbeeld je Mac, iPhone en iPad.

Logitech-K780-Multi-Device-Wireless-Keyboard - zij-aanzicht alle apparaten

Toetsenbord met gleuf voor je favoriete apparaten

Als je tijdens het typen achter je computer ook regelmatig een WhatsApp bericht op je iPhone tikt dan is dit toetsenbord wellicht een uitkomst. Het toetsenbord heeft een gleuf boven de toetsen waar je je iPhone en of iPad in kunt plaatsen. Je verbindt de apparaten vervolgens via Bluetooth of USB (in het geval van je Mac) en wijst per apparaat een knop toe. Je kunt maximaal drie apparaten tegelijkertijd gebruiken. Tijdens het typen kun je met de aangewezen knoppen snel wisselen tussen je verbonden apparaten.

Logitech K780 vs K480

De Logitech K780 is de opvolger van de K480 en is op meerdere vlakken verbeterd. Zo is er nu een numeriek gedeelte en is de gleuf aan de zijkanten opengelaten zodat ook grotere apparaten zoals de iPad Pro 12,9-inch erin passen. Een ander verschil is dat je elk apparaat nu zijn eigen knop kunt geven. Op de K480 was er slechts één draaiknop aan de zijkant van het toetsenbord.

Logitech-K780-Multi-Device-Wireless-Keyboard - K780 vs K480

Het vorige model was met zijn 820 gram al aan de zware kant, de nieuwe K780 weegt zelfs 875 gram en stop je dus niet zomaar in elke tas. Ook is het nieuwe toetsenbord fors duurder: de Logitech K780 gaat €99,99 kosten. Zijn voorganger kost met €49,99 de helft.

De Logitech K780 kun je niet opladen, maar werkt op AAA-batterijen en gaat volgens Logitech zo’n 24 maanden mee. De nieuwe automatische slaapstand zal hier ongetwijfeld aan bijdragen.

De K780 is beschikbaar vanaf begin augustus en is onder andere te koop bij Coolblue.

Bekijk onderstaande video voor een impressie van de Logitech K780:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 juli 2016, 17:00
Categorie Accessoires
Onderwerpen accessoire, logitech, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.