Logitech FabricSkin Keyboard Folio: stijlvolle iPad-toetsenbordcase

De Logitech FabricSkin Keyboard Folio voor iPad

Logitech FabricSkin Keyboard FolioLogitech heeft de FabricSkin Keyboard Folio geïntroduceerd, een nieuwe iPad-hoes met een ingebouwd toetsenbord. De knoppen van het toetsenbord zitten in de hoes zelf verwerkt, waardoor het keyboard en de case daadwerkelijk in het ontwerp samenkomen, in plaats van dat je het idee krijgt dat het toetsenbord op de case is geplakt. De hoes kan de iPad achter het toetsenbord staande houden, waardoor je het geheel als een soort laptop kunt gebruiken.

De case bevat echter geen speciale haken of andere fysieke bevestigingssystemen om de iPad staande te houden tijdens het typen. De iPad wordt op zijn plek gehouden met magneten, die verbinden met de Smart Cover-magneten van de iPad zelf. Klap je de case dicht, dan worden ook de Smart Cover-sensoren gebruikt om het iPad-scherm in of uit te schakelen. Het toetsenbord zelf is volgens Logitech waterafstotend en gaat op een volle batterij drie maanden mee. Reken er wel op dat het toetsenbord ook een klein effect op de accu van je iPad kan hebben: hij maakt namelijk gebruik van Bluetooth om te verbinden.

De Logitech FabricSkin Keyboard Folio zal vanaf volgende maand worden verkocht voor 149 euro. Je kunt nu alvast reserveren. Alle gewone iPads vanaf de iPad 2 worden volgens Logitech ondersteund. Logitech verkoopt ook een Keyboard Folio-case voor de iPad mini, maar deze lijkt niet van hetzelfde ontwerp te zijn als de nieuwe FabricSkin.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 april 2013, 13:05
Categorie Accessoires
Onderwerp logitech

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.