Concept: 4 inch iPhone met langer scherm

Ontwerper Will Hains heeft op Tumblr een concept voor een 4 inch iPhone geplaatst. Hierbij is het scherm niet breder, maar juist langer gemaakt.

4 inch iPhoneZelfs voordat de iPhone 4S werd aangekondigd, kwamen er veel geruchten voorbij over een iPhone met 4 inch-scherm. Hoe zo’n iPhone er precies uit zal komen te zien weten we alleen nog steeds niet: veel concepten speelden met een breder scherm en in een paar concepten voor 4 inch-apps zagen we hoe een langer scherm er uitziet. Will Hains heeft verder geborduurd op dat laatste idee met zijn concept voor een nieuwe iPhone. Hierbij zijn de randen aan de onder- en bovenkant smaller gemaakt om het nieuwe scherm kwijt te kunnen.


4 inch iPhone conceptHet concept van Hains is slechts een mogelijkheid die hem niet heel gek lijkt. Je moet echter niet teveel lezen in de platte homeknop en de ontbrekende dock connector: Hains schrijft dat hij het programma SketchUp niet genoeg beheerst om deze aan te passen.

Of Apple uiteindelijk een 4 inch scherm zal gebruiken moet nog blijken. De mogelijkheid kwam wel in verschillende geruchten voorbij. Op 10 april beweerde analist Brian J. White nog dat de volgende iPhone naast een 4 inch scherm ook een unibody behuizing en 4G-capaciteiten krijgt. Daar staat tegenover dat we tot nu toe enkel geruchten hebben gehoord.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2012, 16:10
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.