Lightning Dock: onofficiële dock voor iPhone 5

De Lightning Dock is een onofficiële dock gemaakt voor de iPhone 5. Heb je al een Lightning-kabel, dan kun je een goedkopere versie bestellen.

Lightning Dock AluApple heeft voor de iPhone 5 geen eigen dock uitgebracht, maar dat houdt veel accessoiremakers niet tegen om hun eigen alternatieven te maken. Zo is er nu ook The Lightning Dock, een stijlvolle iPhone 5-dock met houten en aluminium versies. Heb je al een Lightning-kabel, dan kun je een goedkope variant bestellen waar je een eigen kabel in kunt aansluiten.

De Lightning Dock met ingebouwde Lightning-connector gebruikt Apple’s eigen Lightning-kabel. Dit is niet zomaar: in de kabel zit een chip, die niet zomaar door andere accessoiremakers gebruikt kunnen worden. Om deze reden kost de Lightning Dock met Lightning-aansluiting 20 dollar meer: dit is het bedrag dat je ook voor een losse kabel in de Verenigde Staten betaalt.

Lightning Dock houtEr zijn drie varianten verkrijgbaar van de Lightning Dock. Voor het houten model betaal je $24,95, mits je een eigen kabel gebruikt. Moet er een Lightning-kabel bij worden geleverd, dan kost de dock $44,95. Een aluminium variant kost $34,95, of met kabel $54,95. Voor datzelfde bedrag kun je ook een aluminium dock bestellen met een achterwandje, zodat je zeker weet dat de iPhone niet verkeerd in de dock leunt. Bij verzending naar Nederland of België betaal je $7,95 aan verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 oktober 2012, 22:01
Categorie Accessoires
Onderwerp dock

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.