LapTape: iPad aan je benen vastbinden

De LapTape is een simpel koord waarmee je de iPad rond je benen kunt bevestigen, zodat je hem met je knieën omhoog gebruikt.

LapTape iPad koordHet is voor velen onder ons inmiddels een vast houding geworden om de iPad in te gebruiken: met de knieën omhoog, zodat de tablet er tegenaan kan leunen. De LapTape is een simpel koord dat het mogelijk moet maken om je iPad aan je benen te binden, zodat je hem vervolgens niet met je handen hoeft vast te houden. Je rijgt de twee onderste hoeken van de iPad aan de speciale houdertjes, waarna je het touw rond je benen bevestigt.

Je kunt de LapTape gebruiken om je iPad aan je gebogen schoot te bevestigen, maar het koord kan ook worden bevestigd aan andere tablets, laptops, e-booklezers of accessoires van vergelijkbare grootte.

Het idee achter de LapTape is simpel doch doeltreffend – maar het prijskaartje van 13 pond (16 euro) lijkt daarom wel wat hoog te liggen. Het is immers slechts een koord met twee plastic clips. Daarnaast ben je twee euro meer kwijt zodra de eerste exemplaren via Kickstarter zijn verkocht. Voordeel is wel dat de wereldwijde verzendkosten bij dit bedrag al zijn inbegrepen. De makers hopen 10.000 pond binnen te halen. Niet bereid om geld te investeren? Misschien dat wat oude veters en stukken plastic je voor minder geld zelf iets laten maken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 maart 2014, 16:27
Categorie Accessoires
Onderwerpen houder, kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.