LaMetric: slimme ticker toont online informatie via iPhone-app

LaMetric is een slimme nieuwsticker met iPhone-app, waarop je informatie van allemaal webbronnen kunt zien.

LaMetricJe hebt ze vast wel eens zien hangen: nieuwstickers die met slechts een paar pixels allerlei informatie laten zien. De apparaten lijken te zijn ingehaald door de iPhone, waarop je ongeacht je locatie vaak net zo makkelijk informatie vindt. De LaMetric heeft echter een nieuwe functie gevonden voor de informatie schermen met de grove pixels. Dit apparaat kun je namelijk koppelen aan een iPhone-app, zodat je zeer specifieke online informatie op een speciale plek te zien krijgt.


De LaMetric toont van zichzelf al een klok, maar eenmaal gekoppeld met het internet kun je ook het weerbericht, ongelezen e-mails, beurskoersen en meer bekijken. Je kunt de LaMetric zelfs aan sensoren koppelen, zodat je op het scherm te zien krijgt wanneer er een deur in huis wordt geopend.

Vanuit de iPhone-app kun je tot in detail kiezen wat er op de LaMetric getoond moet worden. Hierbij kun je vrij specifiek de informatie op het scherm tweaken. Voeg je een rss-feed toe aan de LaMetric? Dan kun je bijvoorbeeld enkel nieuwskoppen op het venster zien als er een bepaald sleutelwoord in wordt genoemd. Koppel de LaMetric aan internetdienst IFTTT en je hebt nog veel meer informatie tot je beschikking.

LaMetric opties

Inmiddels heeft de LaMetric op Kickstarter al flink wat geld binnengesleept. Je kunt echter nog steeds doneren om er eentje in huis te halen. Een donatie van minstens 129 dollar verzekert je van één exemplaar – plus 25 dollar aan verzendkosten.

Klik om inhoud van Kickstarter te tonen.
Learn more in Kickstarter’s privacy policy.

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.