La Place kortingen iPhone-app

La Place iPhone-app geeft je allerlei kortingen

Restaurant La Place heeft zijn eigen iPhone-app uitgebracht, waarin je korting zowel zonder als met een account hebt.

La Place kortingen iPhone-appDe restaurantketen van V&D heeft zijn eigen iPhone-app gekregen, en door de officiële La Place-app heb je altijd een kortingskaart bij de hand. Al als je aanmeldt in de applicatie krijg je een kop koffie of thee gratis, en de app heeft ook coupons waarmee je direct kan vegen voor korting.

Er zijn drie soorten kortingsbonnen in de app. Een voor het restaurant en café, eenn voor het afhalen en een voor ‘food’, die op dit moment niet wordt benut. Je scheurt de coupons af, net als in de kortingsapp Scoupy. Na het afscheuren heb je een uur de tijd om het coupon aan de kassa te laten zien en korting te krijgen. Je hebt geen account nodig voor de kortingen.

La Place iPhone-app hoofdscherm La Place aanbiedingen iPhone app

In de app krijg je nog meer korting als je wel inlogt. De app houdt je locatie in de gaten en kan pushberichten versturen om je extra’s te geven, zoals bijvoorbeeld een gratis ontbijt. Daarvoor laat je je accountgebonden La Place Extra-kaart scannen bij de kassa. De inspiratiesectie in de app is vooral een verzameling korte nieuwtjes. Ten slotte kan je in de app een vestiging van de La Place in de buurt zoeken.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 oktober 2014, 10:15
Categorie Apps
Onderwerpen eten, restaurant

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.