kSafe

iPhone-koektrommel gaat alleen open bij goed gedrag

De kSafe koektrommel geeft je alleen toegang tot koekjes als je aan bepaalde voorwaarden voldoet op basis van activiteit, locatie of tijd.

kSafeNa de smartphone, smart-tv en smartwatch is er nu ook een echte smart cookie jar. Deze moderne koektrommel heeft een enorm pluspunt: je kunt alleen bij je koekjes als je je goed gedraagt. Daartoe bepaal jij of een familielid van tevoren doelstellingen in op je iPhone. Haal je deze doelstellingen niet dan blijft de koektrommel potdicht. Deze kSafe kweekt discipline!

Wanneer je de verleiding van een versgebakken koekje niet kunt weerstaan, dan is de kSafe echt iets voor jou. Het idee achter deze koektrommel is dat je beloond wordt voor goed gedrag en dat je daardoor ook meer geniet van je welverdiende koekje. De mensen achter de kSafe zijn geen onbekenden voor wie fanatiek Shark Tank heeft gevolgd op de Amerikaanse televisie. Daar presenteerden twee uitvinders, Ryan Sang en David Krippendorf, de Kitchen Safe: een mini-kluis die ervoor zorgt dat je bepaalde tijd niet bij snacks of andere spullen kan. Deze Kitchen Safe werd een succes en met de kSafe is er nu een moderne opvolger.

kSafeDe kSafe heeft een strak design en maakt gebruik van een iPhone-app. Het bekende tijdslot is gebleven; zo kun je aangeven dat je pas rond middernacht bij je M&M’s kunt of dat je tot het avondeten de fles sterke drank moet laten staan.

Nieuw zijn de twee andere standen: met activity goals moet je bepaalde activiteiten uitvoeren om de koektrommel te ontsluiten, zoals een aantal stappen zetten of genoeg calorieën verbranden. De andere stand is locatie-gebaseerd. Zo kun je instellen dat je alleen bij de afstandsbediening of de paaseitjes mag als je naar de sportschool bent gegaan. Om niet vals te spelen is aan te raden om het beheer over de kSafe over te laten aan een ander persoon in het huishouden. Zo kom je niet in de verleiding te sjoemelen met de doelstellingen.

Sang en Krippendorf bieden de kSafe vanaf oktober in hun Amerikaanse webwinkel aan voor $129. Mocht je er eentje willen hebben, dan kun je beter even langs Kickstarter. Daar kun je op dit moment een kSafe voorbestellen voor $79 exclusief verzendkosten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 maart 2015, 20:04
Categorie Accessoires
Onderwerp kickstarter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.