ios-8

iOS 8.3 beta 4 en publieke beta 2 nu te downloaden

De vierde beta van iOS 8.3 is nu te downloaden. Daarnaast is ook de tweede publieke beta van iOS 8.3 beschikbaar voor testers.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

ios-8Apple heeft zojuist iOS 8.3 beta 4 beschikbaar gesteld voor ontwikkelaars en goedgekeurde testers. Daarnaast is de tweede versie van de publieke beta nu ook te downloaden. In iOS 8.3 introduceert Apple een aantal nieuwe functies, waaronder de langverwachte, Nederlandse versie van Siri. In deze nieuwe betaversie lost Apple technische problemen op die in eerdere beta’s aanwezig waren.

Heb je een eerdere beta van iOS 8.3 op je iDevice staan, dan kun je de nieuwe versie downloaden vanuit de instellingen van iOS. Dit doe je via Instellingen > Algemeen > Software-update.

In de beta zijn een aantal aangepaste emoji te zien. Deze afbeeldingen zaten al eerder op het toetsenbord, maar hadden hiervoor donker haar. Vanaf beta 4 zijn ze ineens blond geworden.

Emoji blond iOS 8.3 beta 4

Draai je nog geen betasoftware, dan zijn er twee manieren om de nieuwe versie te vinden. Ontwikkelaars kunnen de beta downloaden via de ontwikkelaarsportaal van Apple’s website. Voor het gebruik van deze versie moet je geregistreerd staan als ontwikkelaar, of door een developer zijn goedgekeurd. De publieke beta is te vinden bij Apple’s Beta Software Program. Deze beta wordt echter geleidelijk uitgerold: niet iedereen zal daarom de download zien staan.

Een eerdere betaversie van iOS 8.3 met Nederlandse Siri werd eerder dit jaar uitgebracht. Sindsdien hebben we een video van de vertaalde assistent uitgebracht. Het is nog onduidelijk of iOS 8.3 beta 3 ook verbeteringen voor Siri bevat. Meestal past Apple Siri op afstand aan. In iOS 8.3 beta 3 heeft Apple twee weken terug de Apple Watch-app toegevoegd, die ook in de publieke versie van iOS 8.2 zit.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 28 maart 2015, 10:59
Categorie iOS
Onderwerpen ios 8, ios 8.3

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.