KPN stelt 4G beschikbaar voor Basis-abonnees, vergroot databundel

KPN stelt voortaan 4G beschikbaar voor Mobiel Basis-abonnementen. Ook is de databundel voor deze abonnees vergroot.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

kpn 4g abonnementKPN-abonnees met een Mobiel Basis-abonnement mogen voortaan gebruikmaken van het 4G-netwerk. Dit heeft de provider vandaag laten weten. Ook is de databundel twee en een half keer zoveel groter geworden bij deze abonnementen. Klanten met een bundel van bijvoorbeeld 100MB hebben hierdoor voortaan 250MB te besteden. Deze grotere bundel moet ervoor zorgen dat je niet in één keer al je data verstookt op het snellere 4G-netwerk. Voordat je 4G kunt gebruiken moet je alleen wel een ondersteunde iPhone in huis hebben – de iPhone 5s of iPhone 5c.

Zowel oude als nieuwe Basis-abonnees mogen met het 4G-netwerk verbinden en krijgen de vergrote bundel. Met de 4G-toegang wordt het snellere netwerk van KPN opeens een stuk meer bezocht: KPN stelt dat 40 procent van alle abonnees de laatste maanden koos voor een Mobiel Basis-abonnement.

PN gebruikt de 4G-frequentie van de iPhone 5 alleen op drukke locaties, waardoor je met deze iPhone op selecte locaties ook met 4G kunt verbinden. Officieel wordt echter alleen ondersteuning geboden voor de iPhone 5s en iPhone 5c. Vodafone en T-Mobile bieden wel iPhone 5-ondersteuning.

Meer informatie: KPN

Basis 4G KPN

Tweakers

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 september 2016, 21:34
Categorie Providers
Onderwerp kpn

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.