Kort iPhone-nieuws: iPhone Ad Ringtone, Tansee iPhone Transfer Photo voor Windows, iPhone in Canada

De ringtone uit de iPhone-reclames is nu beschikbaar als download. Tansee heeft software ontwikkeld om foto's vanaf de iPhone naar Windows te importeren en de Canadezen krijgen eindelijk via mobiele operator Rogers de iPhone.

iPhone handDe ringtone die aan het eind van de Apple iPhone-commercial te horen is, is niet standaard meegeleverd op de iPhone. Maar je kunt de ringtone wel zelf achteraf installeren. Voor het overzetten van foto’s van de iPhone naar een Windows-pc is de (betaalde) software Tansee iPhone Transfer Photo verschenen. En in Canada komt de iPhone na vele maanden speculatie eindelijk beschikbaar.

iPhone Ad Ringtone

De beltoon die aan het eind van Apple’s iPhone-commercial te horen is, is gek genoeg niet standaard meegeleverd op de iPhone zelf. Maar gelukkig kun je deze iPhone Ad Ringtone nu als zipbestand downloaden en daarna via iTunes installeren.

Tansee iPhone Transfer Photo

Mac-gebruikers krijgen via iPhoto toegang tot de foto’s die op de iPhone aanwezig zijn. Voor Windows-gebruikers is er nu een betaalde oplossing, bedoeld voor het maken van een backup van de foto’s.

Tansee iPhone Transfer PhotoApple slaat de foto’s in de iPhone op in een ithmb-bestand, waarmee je ze niet meteen kunt inlezen. Met Tansee iPhone Transfer Photo kan dat wel. Je kunt daarbij aangeven of je in jpg- of in bmp-formaat wilt opslaan. De software beschikt over een auto-detectiefunctie, waarbij de iPhone bij het verbinden met de pc vanzelf wordt gedetecteerd. De foto’s op de iPhone worden dan meteen getoond. De software kost $19,95 en is gratis te proberen.

iPhone in Canada

Goed nieuws voor de Canadezen, die al maanden zitten te wachten op de iPhone. Rogers Wireless heeft aangekondigd dat ze de iPhone in Canada op de markt zullen brengen. Maar de Canadezen moeten nog wel even geduld hebben: het gebeurt “later dit jaar”, zonder een specifieke datum te noemen.

Rogers is op dit moment druk bezig met het uitrollen van HSDPA, dus de kans is groot dat ze voor de 3G-versie kiezen. “We’re thrilled to announce that we have a deal with Apple to bring the iPhone to Canada later this year,” zei president Ted Rogers in een verklaring. “We can’t tell you any more about it right now, but stay tuned.” Het grootste probleem was ook hier het model voor inkomstendeling, al zijn er inmiddels meer geluiden dat Apple gaat afzien van exclusieve contracten: volgens Bloomberg zal de iPhone in Zuid-Amerika via verschillende operators worden aangeboden.

iPhone in Canada via RogersEr is inmiddels al heel wat geschreven over de iPhone in Canada: zo zou het land te koud zijn, werd er een petitie gestart en was er gedoe over de merknaam iPhone.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2008, 15:21
Categorie iDevices
Onderwerpen bellen, canada, commercieel, windows

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.