Kopers Pebble-horloge mogen kleur uitkiezen

Kickstarter-donateurs die geld hebben gestoken in de Pebble kunnen vanaf vandaag aangeven welke kleur ze willen en een ontvangstadres opgeven.

Pebble account siteHeb je eerder dit jaar geld gedoneerd aan het Kickstarter-project Pebble, dan kun je vanaf vandaag uitkiezen welke kleur jouw Pebble moet worden via een speciale site. Hier kun je meteen ook het ontvangstadres invullen, zodat de Pebble later dit jaar kan worden verzonden. Ben je vergeten om de verzendkosten via Kickstarter bij te betalen, dan kun je dit via de site ook nog even doen.

Je kunt op account.getpebble.com inloggen met je Pebble-account. Heb je geen e-mail gekregen met je accountinformatie van Pebble, dan kun je op ‘Forgot your password’ drukken en je Kickstarter-mailadres invoeren. Vervolgens krijg je een mailtje met een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt kiezen.

pebble kleurtjesHeb je genoeg gedoneerd om een kleur voor je Pebble-horloge te kiezen, dan heb je de keuze uit oranje, kersrood, zwart, wit en grijs. Heb je genoeg gedoneerd om meerdere Pebble-horloges te ontvangen, dan mag je per besteld Pebble-horloge een kleur selecteren. Alleen het witte Pebble-horloge heeft een witte horlogeband. Je kunt echter na ontvangst ook een eigen band aan de Pebble bevestigen.

Wanneer de Pebble-horloges worden verzonden is nog niet duidelijk. Eerder liet het bedrijf achter het horloge al weten dat de beoogde verzenddatum in september niet meer ging lukken. De website geeft Kickstarter-donateurs tot 30 september de tijd om te beslissen welke kleur ze precies willen. Dit doet vermoeden dat veel Pebbles pas na die datum worden verzonden.

Tipgever: Gwan

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 september 2012, 16:04
Categorie Accessoires
Onderwerp pebble

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.