Kom alvast in de stemming met wallpapers voor WWDC 2014

Wallpapers voor WWDC 2014 nodig? Hier vind je drie varianten voor het 4-inch scherm van de iPhone 5(s).
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

wallpaper-wwdc-2014Over minder dan een week gaat WWDC 2014 van start, het jaarlijkse ontwikkelaarsevenement waar nieuwtjes over iOS en OS X worden aangekondigd. We hebben al even gespeculeerd wat Apple wellicht gaat aankondigen, maar ook de uitnodiging zit vol met hints: de afbeelding hierin is kleuriger dan ooit en wekt de indruk dat het iets met heel veel apps of kleine horlogeschermpjes moet voorstellen. Vind je de aankondigingsbanner mooi en wil je die elke dag wel op je iPhone-scherm zien?

iCulture-huisdesigner Bas van der Ploeg (@basvanderploeg) maakte een serie wallpapers die je meteen kunt downloaden en instellen.

Tip: Lees hier hoe je een wallpaper instelt op de iPhone.

Dit artikel verscheen origineel een dag nadat Apple de uitnodigingen verstuurde, maar is aangevuld en opnieuw gepubliceerd om alvast in de stemming te komen voor WWDC 2014.

Er zijn 4 varianten die je via deze links kunt downloaden (open deze pagina in Safari op de iPhone en download ze daarna naar je fotorol):

De wallpapers voor de iPhone 5s zijn uiteraard ook te installeren op andere iPhones en iPod touches met 4-inch scherm zoals de iPhone 5 en iPhone 5c. Nog meer wallpapers zijn te vinden in deze posting op iDownloadblog.

Op basvanderploeg.nl/goodies vind je nog veel meer fraaie wallpapers, waaronder de iCulture-wallpaper!

Nog meer WWDC 2014-wallpapers

Niet alleen Bas heeft de nodige WWDC-wallpapers gemaakt: ook andere designers hebben op basis van Apple’s uitnodiging een achtergrond ontworpen. Hieronder een overzicht van andere wallpapers waarmee je nu alvast op WWDC 2014 kunt voorbereiden.

Surenix (bron)

ccard3dev

Nick Pomes (bron)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2014, 0:02
Categorie Round-up
Onderwerp wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.