Knippen en plakken op de iPhone

Volgens de blog SvenOnTech heeft een Apple-medewerker op Macworld beweerd dat Apple werkt aan een knip/kopieer/plak-functie op de iPhone. Maar een officiële aankondiging kan nog wel even duren.

Knippen en plakken op iPhoneWas het teveel drank? Of gewoon een medewerker die vond dat Apple op Macworld toch nog niet genoeg had aangekondigd? Volgens een artikel op SvenOnTech heeft een Apple-vertegenwoordiger beweerd dat de knip/plak-functie binnenkort op de iPhone beschikbaar komt. Al blijft de vraag knagen waarom iemand van Apple dit zomaar zou aankondigen, terwijl het bedrijf normaalgesproken wacht met mededelingen tot er echt iets getoond kan worden.

Ook kun je je afvragen waarom knippen en plakken tot nu toe niet op de iPhone werd ondersteund. De Apple-insider die SvenOnTech sprak, zegt dat de implementatie moeilijkheden opleverde. Preciezer gezegd: de zoomballon maakt het moeilijk om tap-and-hold te gebruiken en tekstselectie blijkt ook een bottleneck. Omdat Apple de bewerking zo eenvoudig mogelijk wilde houden, is het niet eerder gelukt. Nu alleen nog even een screenshot, Sven! Oh, en een datum wanneer Apple de knip-en-plakfunctie gaat aankondigen, zou ook handig zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2008, 19:05
Categorie iDevices
Onderwerp knippen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.