pebble freshhotfly

Felgekleurde Pebble #FreshHotFly smartwatch in beperkte oplage

Pebble gaat de #FreshHotFly uitbrengen, een serie smartwatches in groen, blauw en roze. Het gaat om een eenmalige oplage, dus je moet snel zijn!

pebble freshhotflyPebble heeft een Limited Edition van de smartwatch aangekondigd, die verkrijgbaar zal zijn in allerlei neonkleuren. De Pebble #FreshHotFly is gebaseerd op de bekende Pebble-horloges en krijgt ook hetzelfde prijskaartje: rond de 150 dollar. Je kunt kiezen uit groen, blauw en roze, voorzien van bijpassende polsbandjes. Alledrie zijn gericht op een wat jonger publiek.

Aanvankelijk was de Pebble na een extreem succesvolle Kickstarter-campagne verkrijgbaar in rustige kleuren: zwart, wit en grijs met als iets kleuriger alternatieven rood en oranje (€200). Daarna volgde een zakelijke Pebble Steel (€330). Met deze modellen nam Pebble een voorsprong op andere aanbieders van smartwatches: ondanks de lange productietermijn waren ze wel de partij die het beste platform wist op te bouwen, met allerlei wijzerplaten en apps gemaakt door externe partijen. Maar er komt concurrentie aan, met name van Google’s Android Wear-platform en daarna misschien ook wel van Apple. Vandaar dat Pebble de noodzaak ziet om zich nog meer te onderscheiden van de grijze en zwarte klokjes.

Pebble_Smartwatch_FreshHotFly

De nieuwe horloges worden geleverd met nieuwe wijzerplaten. Er komt ook een geanimeerde Reading Rainbow-wijzerplaat en een app van The Weather Channel. Wil je zo’n kleurrijke Pebble, dan zul je snel moeten zijn: ze worden eenmalig gemaakt, dus zodra de voorraad op is, vis je achter het net. De Pebble #FreshHotFly zal via de Pebble-website te koop zijn.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2014, 22:10
Categorie Accessoires
Onderwerpen pebble, smartwatch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.