iculture-vandaag
iCulture Vandaag
Apple Store Den Haag logo 2

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 5 augustus 2014

Vandaag op iCulture: Apple Store Den Haag opent 9 augustus, iPhone 6 waarschijnlijk op 9 september aangekondigd, je iPhone 5s-scherm door Apple laten vervangen en is kleding scannen de toekomst?

Apple Store Den Haag logo 2Mede door vertragingen met de bouw en met vergunningen heeft het lang geduurd, maar sinds vandaag is het dan officieel: de derde Nederlandse Apple Store opent zaterdag 9 augustus zijn deuren in Den Haag. Die kun je dus in de agenda zetten. Toeval of niet, maar we hebben we nog een datum waarin het cijfer negen een rol speelt. Volgens verschillende techmedia heeft Apple namelijk dinsdag 9 september uitgekozen voor de introductie van de iPhone 6. Dus zet die ook maar alvast in je agenda.

Nieuws

Apps

  • In iCulture Deals een handig oplaadstation waarop je vier apparaten tegelijkertijd kan aansluiten.

Nog meer vandaag

De Verloren Stad retina iPhone iPadApps die leuk zijn om te noemen, maar niet besproken zijn in een apart artikel:

  • Het ontspannende en lekker lichte speurspel (afgebeeld) is geoptimaliseerd voor retina-beeldschermen, van zowel de iPhone als de iPad. Eigenlijk bijzonder dat het nu pas gebeurt, maar moet je nagaan: het spel behaalde zijn succes al ondanks het ontbreken van scherpe beelden.
  • is een app om de lengte van routes mee te berekenen op de kaart. Je zet verschillende waypoints neer en de applicatie trekt er lijnen tussen en meet de totale afstand van je route. Handig voor tochten en trainingen zou je zeggen, maar helaas denkt Map Calculator niet mee met de vorm van de weg en trekt overal een rechte lijn over. Zo moet je wel heel veel waypoints neerzetten.
  • De Nederlandse goedkoop bellen-app heeft een update gekregen die de belkwaliteit moet verhogen. Ook vind je er nu een berichtencentrum in, waardoor je makkelijker de laatste aanbiedingen voor nieuw beltegoed ziet.

Reageren kan op de afzonderlijke artikelen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 5 augustus 2014, 22:33
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.