KiwiCords: stijlvolle Lightning-kabels gemaakt met touw

De KiwiCord is een stijlvolle, kleurige Lightning-kabel die wordt beschermd met touw in plaats van plastic.

KiwiCordsJe kunt je iDevices met behulp van hoesjes, stickers en andere accessoires een stuk kleuriger maken, maar de bijbehorende kabel blijft vaak onveranderd. De maker van de KiwiCords wil daarom Lightning-kabels maken die er totaal anders uitzien. Het witte plastic wordt omgeruild voor touw dat bestaat uit meerdere kleuren. Volgens de maker is de kabel bovendien zeer stevig, waardoor de kans op kabelbreuk klein is.

Opmerkelijk is dat de initiatiefnemers naar Indiegogo zijn gestapt, maar dat ze de kabel nu ook al verkopen in een eigen webshop. Het lijkt er op dat de makers hun kansen zoveel mogelijk proberen te spreiden. In de video op Indiegogo noemt de ontwerper het initiatief zelfs een Kickstarter-project, wat doet vermoeden dat ze ook een poging op deze alternatieve crowdfundsite wilden wagen.

Je kunt de KiwiCords bestellen voor 15 pond (ongeveer 18 euro) – een bedrag dat op zowel Indiegogo als in de officiële webshop wordt gehandhaafd. Het betreft sowieso een flexibele crowdfundcampagne, wat betekent dat je de kabel ongeacht of het streefbedrag van 15.000 pond wordt binnengehaald, toegestuurd krijgt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 augustus 2013, 13:27
Categorie Accessoires
Onderwerp indiegogo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.