Keyboard Buddy: geef je iPhone een QWERTY-toetsenbordje

De BoxWave Keyboard Buddy is een iPhone-case met ingebouwd toetsenbordje. Het gaat om een beschermende case waarmee je makkelijker lange teksten kunt typen.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

keyboard buddyFabrikant BoxWave gaat de Keyboard Buddy uitbrengen, een hoesje voor de iPhone 4 waarmee je de beschikking krijgt over een Bluetooth-toetsenbordje. Dat is handig voor mensen die eigenlijk een Blackberry of een ander type toestel met QWERTY-toetsenbordje nodig hebben, maar toch liever voor het gebruiksgemak van de iPhone kiezen. Bovendien maak je met dit toetsenbordje geen vingervlekken op het scherm. De iPhone wordt er wel iets dikker van, maar qua design is geprobeerd rekening te houden met het toestel.

De Keyboard Buddy kost $69,95, is alleen verkrijgbaar in matzwart en is vanaf volgende maand verkrijgbaar. Gebruik je het toetsenbord niet, dan kun je met een schakelaar de Bluetooth-functie uitzetten om batterij te sparen. Volgens de fabrikant gaat het toetsenbordje 45 dagen mee, waarna deze weer opnieuw opgeladen moet worden. Bij Thinkgeek is een iets goedkopere iPhone-case verkrijgbaar ($49,99) die er iets minder strak uitziet.

keyboard buddy case

21:44 uur: Artikel bijgewerkt met informatie over de totale accuduur van het toetsenbordje. Dit was niet duidelijk vermeld. De Keyboard Buddy gaat dus niet maar 45 dagen mee in totaal, maar 45 dagen na een volledige oplaadbeurt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2010, 21:45
Categorie Accessoires
Onderwerp toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.