Kensington LiquidAUX: auto-accessoires voor de iPhone

Kensington heeft de LiquidAUX voor iPhone en iPod uitgebracht: een set autoaccessoires waarmee je de iPhone kunt opladen, op afstand kunt bedienen en muziek via de aux-ingang van je autoradio kunt afspelen.

Liquidaux Kensington auto accessoiresKensington heeft de nieuwe LiquidAUX voor iPhone en iPod uitgebracht. Dit accessoire combineert een autolader met een inferentievrije audiokabel, aangevuld met een afstandsbediening voor het stuurwiel. Kortom, bijna alles wat je nodig hebt om de iPhone comfortabel in de auto te kunnen gebruiken, al zullen de echte autofielen nog wel wat extra wensen hebben: een autohouder voor je iPhone en een handsfree-installatie zijn ook best handig, maar die zitten niet in de verpakking van de LiquidAUX.


Wel in de verpakking: een stuk klittenband om de rubberen huls van de afstandsbediening aan je stuur te bevestigen. Je kunt de afstandsbediening zelf uit de huls halen om bijvoorbeeld de batterij van tijd tot tijd te verwisselen. De afstandsbediening erkt op een frequentie van 2,4 GHz en je kunt ermee je muziek afspelen, pauzeren en tracks overslaan. De oplader heeft een geïntegreerde, uitgaande audiokabel die je naar wens kunt verlengen en die je in de aux-ingang van je autoradio kunt steken om de muziek via de speakers te beluisteren. De kabels zijn voorzien van een bekleding van stof, waardoor ze minder snel in de knoop raken. Alleen verkrijgbaar in zwart.

Prijs: $79,99
Meer info: Kensington

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

3 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.