Kate 2.0 beschikbaar via Installer 4

Kate 2.0 is beschikbaar. Deze bundel applicaties voor iPhones met jailbreak is in een definitieve versie te downloaden, waarbij vooral vernieuwingen in FaceLift merkbaar zijn.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

Kate 2.0 in Installer 4Het voorstel van bezoeker iDriss om wat minder aandacht aan jailbreak-applicaties te besteden riep zoveel protest op, dat we het echt niet kunnen maken om de release van Kate 2.0 over te slaan. Lezers die een jailbreak gevaarlijk of eng vinden, moeten maar even de andere kant op kijken. Kate komt beschikbaar in een definitieve versie 2.0 waarbij vooral wijzigingen in FaceLift zijn aangebracht. FaceLift is het onderdeel waarmee je de interface kunt aanpassen, zoals de mogelijkheid om 5 iconen met reflectie in de dock te tonen. De samenwerking met WinterBoard zou ook moeten zijn verbeterd.

Kate 2.0 in Installer 4Je kunt Kate 2.0 vinden in de categorie Utilities in Installer 4, als je de repository van Rip-Dev hebt geïnstalleerd. Na de installatie vind je Kate niet als apart icoon op de springboard, maar alleen in het Instellingenmenu.

Kate is een bundel tools voor iPhones met jailbreak, waarvoor je moet betalen: 6 maanden voor $20, 12 maanden voor $35 en onbeperkt voor $45.

Via: iSpazio

Update: Kate 2.0 lijkt helaas weer dezelfde problemen te kennen als eerdere versies. Nu worden hier in de reacties en op het forum problemen gemeld met de belfunctionaliteit van de iPhone (niet geheel onbelangrijk). Helaas kunnen wij onmogelijk alle applicaties zelf testen, anders hadden we dit voorbehoud eerder al gemaakt. Voorlopig is het advies dus om Kate 2.0 nog niet te installeren en/of te gebruiken

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2009, 0:38
Categorie Jailbreak
Onderwerp installer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.