Dexim Visible Green oplader: zie de stroom door je iPhone-kabel bewegen

De Dexim Visible Green Smart Charger is een iPhone-kabel die oplicht terwijl je aan het opladen bent. Het licht van de kabel beweegt naar je iPhone, waardoor het lijkt alsof je stroom door de kabel ziet gaan.

DeximDe Dexim Visible Green Smart Charger is een iPhone-kabel die oplicht wanneer je je iPhone oplaadt. Omdat de lichtjes op de kabel van het stopcontact naar de iPhone lijken te bewegen, geeft de kabel het idee dat je ziet hoe de elektriciteit er doorheen stroomt. De snelheid waarop het licht beweegt wordt bepaald door de mate waarin de batterij vol is. Is je iPhone opgeladen, dan schakelt het licht van de kabel automatisch uit en verbruikt je iPhone ook geen stroom meer.

Hoewel het handig is dat je ziet hoe ver je iPhone is met opladen, vermoeden wij dat de lichtgevende iPhone-kabel niet een perfecte oplossing is: om de lichten werkend te krijgen moet de kabel immers stroom van het stopcontact gebruiken, waardoor je iPhone iets minder snel oplaadt.

De kabel is samen met een usb-lader te koop bij een aantal Nederlandse accessoire-webshops, waaronder Smartphoneshop. Daar is hij inclusief een Nederlandse adapter verkrijgbaar voor €44,95.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 februari 2012, 22:07
Categorie Accessoires
Onderwerpen dexim, kabel

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.