Journaal voor de iPhone krijgt update en nieuw icoon

Journaal heeft een update gekregen. Naast een nieuw icoon wordt nu ook de datum en het tijdstip van de laatste uitzending van het journaal getoond.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

nos_journaalDe applicatie Journaal heeft een update met een nieuw icoon gekregen en toont voortaan ook de datum en het tijdstip van de laatste Journaaluitzending. Eigenlijk is het niet meer dan een uitgeklede native variant van bijvoorbeeld iPhonespot, met maar één functie: het tonen van het laatste Journaal. Maar mensen blijken dit soort applicaties met maar beperkte functionaliteit toch erg te waarderen: Journaal staat al dagenlang bovenaan in de App Store.


journaal nieuw icoonJournaal is gemaakt door Webstate, een bedrijf dat eerder met een totaal andere applicatie bezig was: iSharePhone, waarbij je vanaf je iPhone verbinding maakt met een Sharepoint-server. Die is tot nu toe nog niet in de App Store verschenen. Met Journaal gooit Webstate het over een andere boeg, met een applicatie voor het grote publiek. De ontwikkelaar geeft in de omschrijving aan dat ze geen videomateriaal hosten, maar alleen via deeplinking verwijzen naar materiaal dat op internet staat. Zo simpel kan het dus zijn. Reviewers waarderen vooral dat ze op een knop kunnen drukken en niet eerst door hun videopodcasts of door een uitgebreide applicatie hoeven te bladeren.

Installeren: Journaal (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
30 oktober 2009 om 0:34
Onderwerp
Categorie
Apps
21 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.