iSharephone: vanaf de iPhone verbinding maken met Sharepoint-server

Het Nederlandse bedrijf Webstate is bezig met een iPhone-applicatie, waarmee je verbinding kunt maken met een Microsoft Sharepoint Portal-server. iSharephone wordt een native applicatie die met de SDK wordt ontwikkeld.

SharePoint op de iPhoneHet Nederlandse bedrijf Webstate is bezig met een iPhone-applicatie, waarmee je verbinding kunt maken met een Microsoft Sharepoint Portal-server. Webstate zit al in het iPhone Developer Program en ontwikkelt iSharephone met de iPhone SDK als native applicatie. Het voordeel om er een native applicatie van te maken, is dat je nog steeds toegang tot je gegevens hebt als de verbinding slecht is. Het werkt ook sneller dan een webapplicatie en verbruikt minder bandbreedte.


Met iSharephone krijg je altijd en overal toegang tot belangrijke informatie. Natuurlijk is daarbij ook aan de beveiliging gedacht: iSharephone verstuurt de data via SSL en slaat ze op in een encrypted SQLite-database. De accountinformatie wordt bewaard in de keychain, die je net als alle andere vertrouwelijke gegevens met de nieuwe firmware 2.0 met een remote wipe kunt wissen. Een beheerder kan zien wie er via iSharephone toegang tot de Sharepoint-server heeft gezocht.

Webstate is van plan om nog meer producten voor de iPhone te maken.

Informatie

Laatst bijgewerkt
18 juni 2008 om 15:38
Categorie
Diensten

Reacties: 4 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.