Jorno: opvouwbaar Bluetooth-toetsenbord voor iPhone en iPad

De Jorno is een klein, opvouwbaar toetsenbord voor de iPhone, iPad en iPod touch. Hierdoor kun je de Jorno makkelijk met je meenemen.

JornoEr zijn inmiddels al een flink aantal Bluetooth-toetsenborden die je kunt aansluiten op de iPhone. Veel van deze keyboards zijn echter nogal groot, waardoor je een tas nodig hebt om ze mee te nemen. De Jorno is een nieuw toetsenbord op Kickstarter, dat opgevouwen kan worden. Hierdoor is hij klein genoeg om in je achterzak te steken.

Bovenop de Jorno zit ook een houder waar je een iPhone, iPod touch of zelfs een iPad in kunt zetten. Op deze manier maak je van je iDevice een mobiele typmachine, inclusief fysiek toetsenbord. Zit je iOS-apparaat onhandig bevestigd, dan kun je de houder ook los halen en ergens anders neerzetten.

Ben je er vroeg bij, dan kun je de Jorno bestellen voor 99 dollar (inclusief verzendkosten). Anders betaal je 109 dollar om de Jorno in Nederland of België op je deurmat te krijgen. Het geld wordt pas van je creditcard gehaald zodra het project zijn beoogde minimumbedrag van 100.000 dollar heeft ingezameld. Iets waar de initiatiefnemers nog iets minder dan een maand de tijd voor hebben.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ss9Vd4lukDs

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 september 2012, 19:17
Categorie Accessoires
Onderwerpen bluetooth, kickstarter, toetsenbord

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.