JAVOedge Mini Stylus: stylus vastmaken aan je dockconnector

JAVOedge heeft een Mini Stylus uitgebracht, die je aan de dockconnector vastmaakt. Hij blijkt echter zo klein, dat je niet met plezier kunt schrijven.

javoedge-stylusHet lastige van een stylus, is dat je ‘m nodig hebt op een moment dat hij niet bij de hand is. Je steekt wel je iPhone op zak, maar vergeet dan vaak om ook de stylus mee te nemen. Vastmaken aan de iPhone lukt niet goed en zelfs bij de iPad is het lastig om een stylus vast te klemmen aan de Smart Cover. JAVOedge heeft daarom iets handigs bedacht: een Mini Stylus die je vastmaakt aan je dockconnector. De stylus is klein en licht van gewicht, maar zorgt wel voor een flink uitsteeksel aan de onderkant van je iPhone, zodat je bepaalde cases niet meer kunt gebruiken. Een plastic strip verdwijnt in de dockconnector van je apparaat, zodat deze vastklemt.

Toch is de bobbel aan de onderkant van de iPhone niet het grootste nadeel van deze JAVOedge Mini Stylus. Dat is namelijk het feit dat de pen écht veel te klein is. Het stompje is kleiner dan een lippenstift, waardoor je ‘m alleen tussen je vingers kan stabiliseren (terwijl je een normale pen stabiliseert door ‘m tegen je hand te laten rusten).

javoedge-mini-stylusHet voelt zoals de kleine stompjes potlood die je vroeger op school wel eens gebruikte, omdat je geen geld had of te lui was om een nieuwe te kopen, aldus Wired. En de stylus heeft niet eens een afgeronde vorm die lekker tussen je vingers klemt, maar een vierkante vorm met scherpe hoeken en een nog veel scherpere strip aan de zijkant. De pen kost 10 dollar exclusief verzendkosten.

Meer info: JAVOedge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 14 augustus 2011, 12:11
Categorie Accessoires
Onderwerp stylus

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.