Jailbreak-evenement MyGreatFest officieel van start

Het jailbreak evenement MyGreatFest is zojuist officieel van start gegaan. Tijdens het evenement zullen onder andere @p0sixninja en @saurik spreken. iPhoneclub doet verslag.
Paul Pols - · Laatst bijgewerkt:

MyGreatFestMyGreatFest is officieel van start gegaan. Het jailbreak-evenement in Londen wordt naar verwachting bijgewoond door circa tweehonderd bezoekers. Als sprekers bij het evenement zijn onder andere @saurik (de man achter Cydia) en @p0sixninja van het Chronic Dev Team aanwezig. iPhoneclub zal vandaag verslag doen vanaf het evenement dat daarnaast via een livestream te volgen zal zijn.


Tijdens het evenement zal het Chronic Dev Team naar verwachting een aankondiging doen, die hopelijk betrekking heeft op de ontwikkeling van een jailbreak voor iOS 5 en de volgende iPhone. De belangrijkste onderdelen in het schema van MyGreatFest zijn:

Rij voor MyGreatFest

10.25 to 10.55
Aaron Ash alias @Aaronash
Een presentatie van 20 minuten en een Q&A van 10 minuten met Aaron Ash alias @Aaronash, de maker van de tweaks Barrel en multifl0w.

10.55 to 12.00
@P0sixninja en @iOPK
Een presentatie van 55 minuten en een Q&A van 10 minuten met @p0sixninja van het Chronic Dev Team, een van de makers van de jailbreaktool greenpois0n,

14.00 to 14.50
@iDroidproject
Een presentatie van 40 minuten door @iDroidProject en een Q&A van 10 minuten.

14.55 to 15.25
@iFile4iPhone
Een presentatie van 20 minuten door Carsten Heinfelt, de maker van iFile, en een Q&A van 10 minuten.

16.35 to 17.00
@jwhelton
Een presentatie van 15 minuten door James Whelten, bekend van zijn iPod Nano hack en een Q&A van 10 minuten.

17.25 to 18.35
@Saurik
Een presentatie van 1 uur door Jay Freeman (Saurik), de maker van Cydia en een Q&A van 10 minuten.

Een drankje in de aanloop naar MyGreatFest

Als je vragen hebt voor de sprekers kun je deze in de reacties bij dit artikel plaatsen. Wij zullen proberen de meest interessante vragen beantwoord te krijgen.

Reacties: 5 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.