iWatch 2 concepthorloge kan met iPhone communiceren

iWatch 2 is een concept-horloge van ADR Studio's, de Italiaanse ontwerp studio. De iWatch 2 kan communiceren met de iPhone en iPad, maar heeft ook een camera, LED-projector en 32GB opslag aan boord.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iwatch-iphone-conceptSinds Apple de vierkante iPod nano op de markt bracht zijn er al ideeën ontwikkeld over een iOS-achtig horloge. De I’m Watch is misschien wel het bekendste horloge in Apple-stijl dat daadwerkelijk te koop is, maar van Apple-technologie is niet echt sprake want het horloge draait op Android. Nu is er weer een nieuw concept verschenen: de iWatch 2. Dit iOS-compatibele horloge bestaat alleen nog maar op papier.


De iWatch 2 is het tweede ontwerp van het horloge van het Italiaanse ontwerpbureau ADR Studios. Nog maar kortgeleden kwam dezelfde designstudio in het nieuws omdat ze de iPhone SJ hadden ontworpen als eerbetoon aan Steve Jobs. Met het uiterlijk van de iWatch 2 zit het wel goed. Intern heeft het horloge ook genoeg te bieden: hij maakt draadloos verbinding met je iPhone of iPad, heeft een ingebouwde camera aan de voorzijde voor James Bond-achtige toestanden en een mini LCD-projector om content te projecteren op een scherm(pje). Ook is er 32GB opslagruimte aanwezig voor multimediabestanden. De kans dat de iWatch 2 op de markt komt is niet zo groot. Bovendien zal een toekomstige fabrikant iets anders moeten verzinnen dan de ‘Slide to unlock’-balk omdat Apple dat niet zomaar zal toestaan. Bovendien heeft Apple misschien al de patenten ingediend om een eigen iWatch te kunnen maken.

iwatch2 iphone horloge

iwatch2 iphone horloge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

23 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.