Schneider iPro-telelens voor iPhone aangekondigd

Schneider Optics heeft een 2x telelens voor de iPhone aangekondigd. De lens is te bevestigen op het iPro-lenssysteem, dat ook te combineren is met groothoek- en fisheye-lens.

scheider-iprolensEr zijn heel wat Chinese accessoiremakers die goedkope macro- en fisheye-lenzen voor de iPhone op de markt brengen. Zoek je iets van betere kwaliteit, dan kun je ook eens bij de westerse lenzenmakers kijken. Schneider Kreuznach is een befaamde naam als het om lenzen gaat en dochterbedrijf Schneider Optics heeft nu de iPro Telelens aangekondigd, een 2x tele-fotolens voor de iPhone 4 en iPhone 4S. Bij zo’n bekende naam hoef je niet op een koopje te rekenen: de lens komt in april op de markt voor 100 dollar. Bill Turner, senior vice president van het bedrijf, belooft dat alle foto- en videoformaten mogelijk zijn, zonder dat er vignettering (donkere hoeken) optreedt.


Scheider Optics kondigde eerder al een lenssysteem voor de iPhone aan, waarmee je de lenzen gemakkelijk aan een hardcase kunt vastmaken. De fabrikant heeft ook al groothoek- en fisheye-lenzen die met het systeem te gebruiken zijn. De bijbehorende hardcase is geschikt om op een statief te schroeven. Meer info op iProlens.com.

schneider-lens

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.