Kruidvat verkoopt iPad 2 voor stuntprijs van 399 euro

Kruidvat verkoopt de iPad 2 voor een stuntprijs van 399 euro. De 16GB iPad 2 met Wi-Fi is 80 euro goedkoper dan in de gewone winkels.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

ipad-kruidvatKruidvat heeft een partij iPads op de kop getikt, die ze met een flinke korting verkopen. Via de webshop leg je voor 399 euro de hand op een witte 16GB iPad 2. De normale prijs van deze iPad 2 bij Apple (en de meeste retailers) is 479 euro. Hoe Kruidvat aan de goedkope iPads is gekomen is onduidelijk, maar er zal ongetwijfeld sprake zijn van eigen import. De iPad 2 is alleen online te bestellen. Er komt nog wel 4,95 euro aan verzendkosten bij. Kruidvat stunt in de winkel meestal met goedkope Android-tablets.


Zo kun je in plaats van de iPad ook vier stuks van een merkloze Android 2.3 Tablet PC kopen, maar die raden we alleen aan bij mensen die veel geduld hebben (levertijd 4 weken) en zichzelf niet het Apple-gebruiksgemak gunnen. Mocht je de stuntverkoop bij Kruidvat mislopen, dan kun je ook nog je geluk beproeven bij de Media Markt. Daar verkopen ze alleen vandaag nog tablets voor prijzen minus de 19% BTW, maar de iPad valt daar niet onder.

Meer info: Kruidvat

De iPad 2 is inmiddels uitverkocht bij Kruidvat.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 juli 2014, 1:27
Categorie iDevices

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.