iTunes Festival gestart, kijk mee via iTunes Festival-app of Apple TV

Het iTunes Festival start op 1 september met een optreden van Lady Gaga. Via de iTunes Festival app of je Apple TV kun je live meekijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

itunes-festival-lineup-2013Het lijkt erop alsof het iTunes Festival in Londen dit jaar groter is dan voorheen. Veel bekende namen zoals Justin Timberlake, Lady Gaga en Robin Thicke, maar door de samenwerking met Hema en Q-music krijgt het festival opeens ook bekendheid onder gewone mensen, die anders niet zo snel warmlopen voor evenementen die Apple organiseert. Vanaf vandaag gaat het festival officieel van start met een optreden van Lady Gaga. Kijk mee via de app of via je Apple TV!

Het is de zevende editie van het iTunes Festival, dat plaatsvindt in Londen. Gedurende de hele maand september treedt er elke dag een bekende of bijna-bekende artiest op. Apple zal zorgen voor een livestream, die je op je Apple TV via een special festivalkanaal kunt bekijken. Ook kun je via de iTunes Festival-app alle optredens op afstand volgen. Voor een compleet overzicht van alle optredens en artiesten kun je ook terecht in de app. Heb je geen iPhone, iPad of Apple TV (moeilijk voor te stellen als je iPhoneclub bezoekt), dan kun je de optredens ook volgen via de website van het iTunes Festival.

Een paar dagen geleden gaf Apple ook een zestal muzieknummers van optredende artiesten weg, maar die gratis downloads zijn vooralsnog alleen in de VS te krijgen. Wellicht is het een goedmakertje voor het feit dat de Amerikanen niet zo snel naar Londen zullen vliegen voor een eenmalig optreden.

Downloaden: iTunes Festival (gratis, universeel, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 september 2013, 12:17
Categorieën Apps, Round-up
Onderwerpen itunes festival, londen, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.