iTunes-Connect

iTunes Connect offline na problemen met inlogsessies

Apple's ontwikkelaarsportaal iTunes Connect kampt met problemen. Ontwikkelaars kregen om onverklaarbare reden de namen en apps van andere developers te zien. iTunes Connect is daarom tijdelijk offline gehaald.

Apple heeft de ontwikkelaarsportaal iTunes Connect offline gehaald, nadat meerdere ontwikkelaars waren gestuit op een bijzondere fout. Developers kregen na het inloggen de naam van een andere ontwikkelaar te zien, waarna ze ook de apps van deze concurrent mochten bekijken.

iTunes Connect fout BlackBerry

De problemen in iTunes Connect werden gespot door een aantal ontwikkelaars, die ineens andermans apps zagen staan toen ze inlogden op de website. Vaak worden de apps van grote ontwikkelaars per ongeluk getoond, waaronder Nickelodeon en BlackBerry.

iTunes Connect toonde de apps van andere ontwikkelaars, maar naast de namen, status in de App Store en iconen is er niks te zien. Als je klikt op de iconen wordt er namelijk een foutmelding getoond. Hierdoor hebben ontwikkelaars geen toegang tot elkaars download- en betaalcijfers.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 januari 2015, 17:55
Categorie Apps
Onderwerp itunes connect

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.