iTunes-Connect-icon

De iTunes Connect-app verstuurt nu handige pushberichten

De iTunes Connect-app is er dankzij een relatief kleine update een stuk handiger op geworden. Nu de app pushberichten verstuurt, ben je snel op de hoogte als er iets rondom je app verandert.

iTunes-Connect-icon App-ontwikkelaars opgelet: de iTunes Connect-app is er een stuk gemakkelijker op geworden. Na een update verstuurt de iOS-app namelijk pushberichten, zodat je direct op de hoogte bent als er iets verandert dat met je app te maken heeft.

In de instellingen van de iTunes Connect-app kun je zelf aangeven waar je wel of geen meldingen van wilt ontvangen.

Ook handig voor boekauteurs
Voor appontwikkelaars is het handig dat ze statuswijzingen direct te weten krijgen via een melding. Hierdoor weet je bijvoorbeeld direct als je app ingediend is voor goedkeuring. iTunes Connect wordt ook gebruikt door auteurs en uitgevers die boeken via de iBookstore verkopen. Zij kunnen ervoor kiezen om een melding te ontvangen als er iets verandert omtrent de beschikbaarheid van een boek.

De iTunes Connect-app is bedoeld voor app-ontwikkelaars en andere partijen die content via iTunes aanbieden. Zonder ontwikkelaarsaccount heb je er dan ook weinig aan. Ontwikkelaars kunnen in iTunes Connect de beschrijvingen, screenshots en andere info rondom een app beheren. Bovendien kunnen ze in iTunes Connect zien hoeveel ze hebben verdiend met hun apps en of mensen geld terug hebben gevraagd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 september 2015, 9:34
Categorie Apps
Onderwerp itunes connect

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.