iTennis verdwijnt uit de App Store na ontdekking van codediefstal

De pas gelanceerde game iTennis maakte bij sommige mensen een vertrouwde indruk. Dat kan kloppen, want de code bleek gestolen van iCodeBlog, een website die gratis programmeertutorials aanbiedt voor de iPhone. De game is inmiddels weer offline gehaald.

itennisDe pas gelanceerde game iTennis maakte bij sommige mensen een vertrouwde indruk. Dat kan kloppen, want de code bleek gestolen van iCodeBlog, een website die gratis programmeertutorials aanbiedt voor de iPhone. Daar was ook een tutorial te vinden van Brandon Trebitowski, die uitlegde hoe je een tennisspelletje kunt maken. Peter Sheen van BlaBlaIncTech ging met de code aan de haal en zette de game voor €0,79 in de App Store.

Gisteren maakte Treobitowski via iCodeBlog bekend dat de code gewoon is gestolen. De game is kort daarop uit de App Store verdwenen en de website van BlaBlaIncTech staat op ‘under construction’. Het gastenboek op de website bevatte bijna 15.000 reacties over de codediefstal, maar ook die is inmiddels verdwenen. Op AppShopper is nog wel te zien hoe de game eruit zag.

Via: TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 juli 2009, 20:41
Categorie Apps
Onderwerpen diefstal, tennis

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.