iTable: tamelijk grote oplader voor de iPhone

De iTable is een gigantische speakerset en docking station voor de iPhone 4, ontworpen door designer Kyle Buckner. De tafel heeft touch-sensitive controls en bevat LED-verlichte bekerhouders.

iTable openingsfoto“Het duurste accessoire dat je kan kopen bij de iPhone is een Ferrari”, grapte een zekere Apple-medewerker eens. Ontwerper Kyle Buckner is ook niet erg gecharmeerd van de rubberen hoesjes met ingegraveerde bloemenpatronen en andere pietluttige decoraties waarmee je de telefoon kan behangen. Hij ontwierp de iTable, een iPhone 4-oplader en speakerdock van buitengewone proporties: het is een koffietafel. Inclusief uit het niets verschijnende speakers en aanraakgevoelige bediening.

Vijfenhalve enorme iPhone 4’s die op elkaar liggen, dat beeldt de iTable uit. Buckner hield zich niet in met de verwijzingen. De afgeronde randen bestaan uit grote metalen platen en op de plek waar op de telefoon ongeveer de cameralens zit, daar zit hier een bekerhouder die desgewenst opgelicht kan worden door LED. Door naar rechts over het zwarte tafelblad te wrijven, begint de iTable de muziek op de iPhone af te spelen en zet een grote boxenset opeens naar boven. De iPhone staat er dan gecentreerd middenin, nog altijd het in het middelpunt van de belangstelling.

Een prijs voor het gevaarte wordt niet opgegeven, maar Buckner hoopt mailtjes te ontvangen van belangstellenden. De ontwerper die zich vooral toelegt op auto-interieurs, wil een complete lijn neerzetten in deze stijl. Voor wat betreft de iTable is er één kritiekpuntje van onze kant: misschien is het een idee om volgende keer wat plek vrij te maken voor je benen.

Bron: CultofMac.com

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 april 2011, 16:45
Categorieën Accessoires, Achtergrond
Onderwerpen dock, geenstijl, opladen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.