iShower: in de douche luisteren naar je favoriete iPhone-muziek #ces2012

De iShower is een nieuw product van iDevices, fabrikant van de iGrill. Met de iShower kun je in de douche luisteren naar je favoriet muziek, van je iPhone.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

ishower iphoneiDevices Inc, de maker van de bekende iGrill keukenthermometer met iPhone-app, introduceert de komende dagen iets nieuws. Op CES 2012 zal de iShower te zien zijn, een waterbestendige Bluetooth-speaker die muziek van je iPhone, iPod touch en andere Apple-apparaten kan afspelen. Je kunt de speakers in de douche ophangen, maar ook op de boot of in een andere natte omgeving is de iShower te gebruiken. Als je de iPhone buiten de douche neerlegt heb je bovendien geen last met mogelijk optredende vochtschade.

Je kunt de iShower niet volledig onderdompelen in water, maar hij is wel bestand tegen condens en vochtige ruimtes. De iShower is te koppelen met vijf verschillende Bluetooth-apparaten, zodat iedereen zijn eigen muziek kan opzetten. Het bereik van de speaker is ruim 50 meter en de drie AA-batterijen gaan zo’n 15 uur mee. Voor 99 dollar koop je de iShower vanaf maart 2012. Wie nu alvast wil kijken moet op de CES in stand #3826 in het iLounge-paviljoen zijn. Daar zal lokale bekendheid Mayra Tinajero de iShower de hele week demonstreren.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2012, 19:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces2012, igrill

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.