Life-Phorm Pro: klauwvormige multifunctionele iPhone-houder #CES2012

De Life-Phorm Pro van Lethal Protection is een iPhone-houder met zes beweegbare poten, waardoor hij veel wegheeft van een insect. De poten zijn om verschillende objecten heen te haken, waardoor je hem bijvoorbeeld op de fiets kunt gebruiken.

Life-Phorm Pro Een door Lethal Protection getoonde iPhone-houder lijkt het erg te moeten hebben van zijn wat bizarre vorm. De Life-Phorm Pro heeft zes poten, waardoor een eenmaal geplaatste iPhone vooral iets wegheeft van een groot insect. De poten hebben naast hun aparte vorm ook nog een functie: door ze op bepaalde manieren te buigen kun je je iPhone in andere posities neerzetten. Je kunt de houder van de Life-Phorm Pro ook uitschuiven, waardoor er genoeg ruimte is om er een iPad of een ander object aan vast te hangen.

Life-Phorm ProDe Life-Phorm Pro hoeft niet alleen gebruikt te worden om je iPhone op een plat oppervlak neer te zetten: haakjes aan het uiteinde van de pootjes maken het mogelijk om hem aan een verticaal object of een touw op te hangen. In extreme gevallen kun je de hele houder zelfs ergens omheen klemmen met de poten. Niet gebruikte pootjes kunnen naar achter gevouwen worden, waardoor hij er misschien wel iets minder bedreigend uit gaat zien.

Lethal Protection zegt dat de Life-Phorm Pro in maart 2012 uit zal komen in de kleuren zwart, metaalgrijs en legergroen voor een bedrag van 60 dollar.

Via iLounge

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2012, 18:03
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces2012, houder

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.