iFrogz Boost: iPhone-speaker zonder kabels en Bluetooth #CES2012

De Boost van iFrogz is een iPhone-speaker die geen gebruik maakt van kabels of Bluetooth. In plaats daarvan wordt al het geluid dat je iPhone maakt via een microfoon opgepikt en vervolgens versterkt.

iFrogz BoostDe iPhone-speaker Boost van iFrogz die op het moment op de CES wordt getoond lijkt het net iets anders te doen dan andere luidsprekers. Deze verwacht namelijk niet dat je iPhone verbonden wordt met een 30-pinsconnector, geluidskabel of zelfs via een Bluetooth-verbinding. In plaats daarvan leg je de iPhone bovenop de Boost, waarna een microfoon het geproduceerde geluid oppikt en versterkt.

Het lijkt een makkelijke manier om geluid te versterken, aangezien je geen kabels of voorkennis nodig hebt om de apparaten met elkaar te koppelen. Daar staat wel tegenover dat het geproduceerde geluid waarschijnlijk niet fenomenaal zal zijn. Hoewel je muziek versterkt wordt, raakt een deel van de kwaliteit ook verloren omdat er het eerst door een microfoon wordt opgepikt.

De Boost zal volgens iFrogz ergens in de lente van 2012 uitkomen. Hij zal waarschijnlijk in de eerste plaats verkocht worden via de website van iFrogz voor $39,99, waar Nederlandse klanten minstens 6 dollar aan verzendkosten bovenop moeten rekenen.

Via TUAW

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 januari 2012, 19:29
Categorie Accessoires
Onderwerp ces2012

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.