Incipio Offgrid Pro: iPhone-case met uitwisselbare batterijen #CES2012

De Offgrid Pro van Incipio is een iPhone-case met twee uitwisselbare externe batterijen. Hierdoor kun je er altijd eentje opladen terwijl je de ander gebruikt, zodat je nooit zonder stroom voor je iPhone komt te zitten.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Offgrid ProZit je binnenkort dagenlang zonder stopcontact maar wil je toch je iPhone blijven gebruiken, dan kan de nieuwe iPhone-case van Incipo van pas komen. De Offgrid Pro bevat net als sommige andere iPhone-cases een extra batterij, maar deze is ook uitwisselbaar. Is je externe batterij leeg, dan kun je hem uit de case halen en vervangen door eentje die wel opgeladen is.

Een aangeschafte Offgrid Pro wordt standaard geleverd met twee externe batterijen, zodat er altijd één opgeladen kan worden terwijl je de ander gebruikt. Allebei de batterijen hebben een capaciteit van 1700mAh, waardoor je het volgens de fabrikant “meerdere dagen zonder opladen” kunt volhouden. Al hangt dat natuurlijk af van je iPhone-gebruik.

Incipio demonstreerde de Offgrid Pro op de CES-beurs in Las Vegas en zal ‘eind februari’ verschijnen. Hoeveel hij zal kosten is nog niet bekend, maar een vorige versie van de Offgrid Pro is te bestellen voor $69,95. Daar wordt minstens $7,99 verzendkosten naar Nederland bovenop gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2012, 17:37
Categorie Accessoires
Onderwerpen ces2012, incipio

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.