Blue Spark Digital en Blue Mikey Digital: professionele microfoons voor de iPad

Blue Microphone heeft drie nieuwe microfoons aangekondigd op de CES. De USB-microfoon Tiki, de Mikey Digital opzetmicrofoon en een studiomicrofoon met de naam Spark Digital.

spark-digital-ipadBlue Microphone kondigt op CES 2012 een nieuwe serie microfoons aan. Zoals de hiernaast afgebeelde Blue Spark Digital, een professioneel uitziende microfoon die het best in een studio tot zijn recht komt. De Spark Digital kost 199 dollar en is een opvolger van de eerder verschenen analoge Spark. Je krijgt bij de Spark Digital een schokbestendige bureauhouder, die voorkomt dat er trillingen via de tafel worden doorgegeven. ook krijg je een halfjaarabonnement op SoundCloud Pro erbij.

blue-mikey-iphone De Spark is met meegeleverde kabels aan te sluiten op de iPad of op de USB-poort van een computer. Daarnaast heeft Blue de iets goedkopere Mikey Digital (99 dollar) ontwikkeld, die op iPhone en iPad te gebruiken is. Deze is geschikt om ook buiten de studio te gebruiken, bijvoorbeeld voor podcasts, interviews of live-radioverslagen. Bij de Mikey Digital gaat het ook om een digitale versie van een al eerder verschenen analoge microfoon. Het accessoire is plug-and-play en heeft nog een extra AUX-ingang om een gitaar of ander muziekinstrument aan te sluiten. Via een USB-aansluiting voorkom je dat de batterij van je iPhone leegloopt tijdens het gebruik. Blue heeft ook de Blue Tiki aangekondigd, maar deze microfoon werkt alleen via de USB-poort van je computer.

Meer info bij Blue Microphones.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 januari 2012, 15:30
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.