iReply herinnert je op SMS te reageren (jailbreak)

iReply is een app voor mensen die vaak SMS-berichten krijgen en snel lezen, maar daarna vergeten om erop te reageren. Bij ongelezen berichten waarschuwt je iPhone automatisch opnieuw, dat je nog berichten hebt staan. Maar als je eenmaal een bericht hebt gelezen, is het daarmee afgehandeld, wat de iPhone betreft. iReply is een nieuwe tweak […]

ireply notificatieiReply is een app voor mensen die vaak SMS-berichten krijgen en snel lezen, maar daarna vergeten om erop te reageren. Bij ongelezen berichten waarschuwt je iPhone automatisch opnieuw, dat je nog berichten hebt staan. Maar als je eenmaal een bericht hebt gelezen, is het daarmee afgehandeld, wat de iPhone betreft. iReply is een nieuwe tweak in Cydia, die je ook bij gelezen berichten eraan herinnert dat je nog geen antwoord hebt gestuurd. Nu zal het niet bij elk SMS’je nodig zijn om een antwoord te sturen, maar ook daaraan heeft de maker van iReply gedacht.

Krijg je een bericht binnen, dan zal iReply een uur later je eraan herinneren dat je nog moet antwoorden. Je krijgt dan meteen de optie om op een soort snoozeknop te drukken of de meldingen helemaal uit te schakelen (als je toch niet van plan was te antwoorden). Via de instellingen van iReply kun je aangeven welke berichten een reactie vereisen. Voor korte berichtjes (“OK”, “Bedankt” of “Is goed”) kun je bijvoorbeeld aangeven dat je toch niet wilt reageren. In de app geef je aan hoe lang het mag duren voordat je een herinnering krijgt. Je kunt ook een zwarte lijst en witte lijst instellen, om berichten van bepaalde personen te blokkeren (zwarte lijst) of juist te vereisen dat je antwoord geeft (witte lijst, bijvoorbeeld bij SMS’jes van je baas)

iReply is gemaakt door Florian Denis en is via de BigBoss-repo te installeren voor $1,49.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 maart 2011, 15:49
Categorie Jailbreak
Onderwerpen jailbreak, sms

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.