iPhoneclub wenst iedereen een gelukkig iPhone-jaar 2010!

iPhoneclub wenst alle bezoekers een gelukkig 2010. Er is een hoop om naar uit te kijken: de Apple Tablet, een nieuwe versie van de iPhone, nog meer applicaties en misschien nieuwe online diensten van Apple.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

waterford clink clinkiPhoneclub wenst alle bezoekers een gelukkig nieuwjaar! 2009 is voor ons een jaar geweest waarin we een fenomenale groei hebben doorgemaakt en daarvoor willen we natuurlijk in de eerste plaats onze bezoekers bedanken. Daarnaast wil ik ook graag de vele mensen bedanken die niet dagelijks in de spotlights staan, maar die wel degelijk meehelpen om van iPhoneclub een succes te maken. Een aantal van hen heb je de afgelopen 24 uur voorbij zien komen, met een lijstje van hun favoriete applicaties van 2009.

Ook al staat mijn naam bij veel artikelen en denken mensen wel eens dat ik de drijvende kracht achter de website ben: zonder de hulp van anderen zou het nooit lukken. Vooral Jean-Paul mag wat mij betreft wel eens in de schijnwerpers worden gezet. Hij zorgt er dagelijks (zoals veel mensen wel weten: tot diep in de nacht) voor, dat technisch gezien alles rond iPhoneclub op rolletjes loopt. Dat we het afgelopen jaar drie prijzen hebben gewonnen (onder andere voor ons webdesign en de Dutch Bloggie) is aan zijn inspanningen te danken. Dat we ondanks de omvang van de website toch nog steeds kiezen voor een kleinschalige aanpak, betekent dat er heel veel op ons afkomt. Als je prijzen wint en een paar keer in de publiciteit komt zijn er opeens een hoop partijen die willen samenwerken, hebben we gemerkt. Jean-Paul slaagt er als geen ander in om daarin het hoofd koel te houden en zich niet gek te laten maken door commerciële partijen of korte termijn-gewin.

glasMet de groei van het aantal iPhone-bezitters is ook het aantal bezoekers op iPhoneclub toegenomen. Dat dit op het forum probleemloos is verlopen, is vooral te danken aan het fenomenale forumteam. De ‘nieuwe generatie’ iPhone-bezitters heeft meer uitleg nodig dan de jailbreakers van het eerste uur. Toch slagen onze moderators er dagelijks in om mensen op weg te helpen en oproerkraaiers buiten de deur te houden. Dat we zo gegroeid zijn, is voor een groot deel te danken aan de goede sfeer die zijn in de community hebben weten te handhaven.

Wat gaat 2010 ons brengen? Gelukkig zijn er veel geruchten om naar uit te kijken: de Apple Tablet, een nieuwe uitvoering van de iPhone (die misschien al op 26 januari al wordt aangekondigd), misschien wel een 4G/LTE-versie met OLED-scherm. Wat we hopen is dat er in 2010 ruimte komt voor meerdere operators, ook in Nederland en België, een App Store die voor het einde van het jaar de mijlpaal van 250.000 applicaties haalt, nieuwe cloud-diensten om bijvoorbeeld online backups te maken of streaming muziek af te spelen. Genoeg om naar uit te kijken en genoeg nieuws om over te schrijven.

Gelukkig nieuwjaar!

Voor het heffen van een glas op het nieuwe jaar is er natuurlijk ook an app for that:

De getoonde app is Waterford Clink-Clink (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2010, 21:35
Categorieën Achtergrond, Round-up
Onderwerp iPhoneclub

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.