iPhoneclub: Terug van vakantie

iPhoneclub is weer op volle sterkte aanwezig waarbij we meteen de upgrade naar WordPress 2.6.3 hebben gemaakt. Verder zijn er wat andere zaken verbeterd of nieuw toegevoegd, waaronder de veelgevraagde Edit-functie voor reacties.

iPhone in Apple StoreVanaf vandaag is iPhoneclub weer op volle sterkte aanwezig, na een vakantie van bijna vier weken (maar nog steeds herstellende van de jetlag). Gelukkig is alles probleemloos gegaan en heeft de website geen moment stilgestaan, dankzij de gewaardeerde inzet van redacteuren Maarten en Ramy en onze eigen bijdragen. Als je je de afgelopen twee weken hebt aangemeld om ook als redacteur mee te werken aan iPhoneclub, dan heb je inmiddels van ons een e-mail met meer uitleg ontvangen. E-mail onverhoopt niet ontvangen? Stuur ons dan nog even een reminder; het kan zijn dat we je aanmelding per ongeluk over het hoofd hebben gezien.

Cell PhonesWe hebben de afgelopen weken persoonlijk gecheckt of de nieuwe MacBooks in New York, Miami, Nashville, Memphis, New Orleans en Atlanta aanwezig waren (ja, maar we hoopten eigenlijk dat de nieuwe Macbook Air al beschikbaar zou zijn), maar zullen jullie verder niet vermoeien met vakantiebelevenissen (alleen met een paar foto’s die je hiernaast ziet). Laten we meteen ter zake komen: gisteren hebben we bij terugkomst meteen een WordPress-update gedaan naar versie 2.6.3, veel WordPress-plugins bijgewerkt (waaronder wpTouch, de plugin die verantwoordelijk is voor onze iPhone-versie van de website) en de meestgevraagde functie weer geïmplementeerd: bewerken van reacties (binnen 30 minuten).

iPhoneclub - Populairste berichtenDaarnaast hebben we vannacht wat andere losse eindjes verbeterd of aangepast. Zo laat de widget met de meest populaire berichten in de zijbalk nu eindelijk echte resultaten zien in plaats van de tijdelijke versie die we nog voor onze vakantie hadden gemaakt. Opmerkelijk is de huidige nummer #1 van blogger Maarten: Steeds meer iPhone-geoptimaliseerde erotiek op internet. Dit item was vanaf de eerste reactie wat controversieel, maar desalniettemin het meest bekeken bericht in de afgelopen 30 dagen 😉

Reacties van onze mede-bloggers zijn vanaf nu ook duidelijker te herkennen: onze reacties (Gonny en Jean-Paul) waren altijd al goed herkenbaar aan de gele achtergrondkleur, maar de andere auteurs kun je nu herkennen aan een blauwe achtergrondkleur als ze een reactie hebben geplaatst.

Reactie iPhoneclub
Reactie iPhoneclub
Reactie iPhoneclub

Bij reacties met een citaat (de Quote-functie) wordt nu ook netjes een nieuwe regel geplaatst na de citaatlink (een persoonlijke ergernis).

Reactie iPhoneclub

De komende week/weken zullen we uiteraard hard verder werken aan verbeteringen van de website (die nog steeds in beta is), maar als eerste staat de nieuwe layout voor het forum op stapel, zodat deze ook netjes geïntegreerd is in het nieuwe design.

Iedereen dank voor alle nieuwstips en reacties van de afgelopen tijd en nogmaals dank aan Ramy en Maarten voor hun fantastische ondersteuning tijdens onze afwezigheid.

TIP! De avatars die je naast elke reactie ziet staan heten Gravatars. We zouden het leuk vinden als iedereen een persoonlijke avatar zou instellen in plaats van de geautomatiseerde (monster-)avatar die nu wordt gegenereerd. Meer informatie over Gravatars kun je vinden op Gravatar.com (onderdeel van Automattic; het moederbedrijf van WordPress). Een klein aandachtspuntje: door caching bij zowel Gravatar.com als bij ons kan het even duren voordat je eigen gravatar zichtbaar is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 oktober 2008, 22:46
Categorie Round-up
Onderwerpen vakantie, wordpress

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.